19 Mayıs 2014 Pazartesi

Doğru zamanda sahibinden ilan ver

Sahibinden ilan vermek işinize katkı yapabilir. Günümüzde artan internet kullanımı, insanları daha çok araştırmaya okumaya ve bilinçli hale getirme konusunda oldukça işe yarıyor. Artık kullanıcılar daha çok alternatife ulaşabiliyor daha çok bilgi ve birikime sahip oluyor. Ancak bu gözünüzü korkutmasın, aslında burada güzel fırsatlar da var. Sahibinden ilan vermek sanıldığı kadar zor değil, sahibinden ilan ver ve detaylı güzel bir açıklama ile sahibinden ilanını daha çekici yapabilirsin. Sahibinden ilan ver ve ilanını tanımlayacak güzel bir görsel ile destekleyebilirsin.



Sahibinden ilan vermek hem etkili hem de potansiyelini artırmak senin elinde olan bir yöntem. Bu durumda sahibinden ilan vermek avantajlı oluyor. Örnek verecek olursam, diyelim ki ikinci el bir iphone 4 s satacaksınız. İlan başlığınızı şu şekilde yapmakta fayda var. "Sahibinden satılık 2. el yıpranmamış iphone 4s" diye sahibinden ilan ver. Açıklama kısmında neden sahibinden iphone 4s satmak istediğini açıklayabilirsin. Kaç aydır iphone 4 s kullanıyorsun, iphone 4s i nasıl kullanmışsın, iphone 4si kaça satmak istiyorsun gibi açıklama kısmını detaylıca yazabilirsin.



Sahibinden ilan ver güvenli bir satış yap.

Sahibinden ilan ver ve verdiğin ilana güvenli bir ödeme seçeneği ekleyebilirsin. Örnek vermek gerekirse paypal gibi müşteriyi satıcıdan daha çok koruyan ödeme sistemlerinden faydalanabilirsin. Zira sahibinden satmak istediğin iphone 4si müşteri beğenmezse paypal bu ücreti iade etmene yardımcı oluyor. Bu şekilde sahibinden ilan ver ve daha kolay bir satış tecrübesi yaşatabilirsin.

Hizmet sektörü için sahibinden ilan ver adlı yazımızı da okumanızda fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder