21 Mart 2014 Cuma

Sesli arama özelliği ile ilan ara!

bedava ilan ver, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan verme, ilan vermek, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan verme, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan












ilan ver sitemizde sesli arama özelliği devrede. Evet arkadaşlar yanlış duymadınız 21.03.2014 tarihinden itibaren sitemizde yaptığımız bir değişiklikle birlikte aramalarınızı sesli olarak yapabileceksiniz. Birkaç anahtar kelimeyle bu aramayı kolayca gerçekleştirebilirsiniz. ilan ver diyenlerin ilanlarına kolayca ulaşabilir ve bunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Daha önce üzerinde çalıştığımız bu uygulamayı hayata geçiren nadir siteler olsa da biz sitemizde bu durum olsun istedik çünkü ilan ver derken yeterince yorulan müşterilerimizin ilan ararken de yorulduğunu fark ettik ve böyle bir şeyin tamamen gerekli olduğunu anladık.

bedava ilan ver, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan verme, ilan vermek, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan verme, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan,















Google gibi arama motorunda olan bu sesli arama sistemi artık bizim ilan ver sitemizde de yerini aldı. Daha güncel gelişmeler ile sizlere kolayca ilan ver demeyi de hedefliyoruz. Düşünsenize ilan ver demişsiniz ve açıklama kısmını sesli olarak giriyor ve başlığı sesli olarak giriyorsunuz tabiki bu zaman kaybını da engellicek ve ilan ver sitemizi dahada eğlenceli hale getirecektir.

Uzun bir araştırmadan sonra böyle bir güncellemenin sitemize yararlı olacağına karar verdik ilan ver derken de bunu kullanmanızı sağlayacak olan bu durum üzerinde de çalışmaktayız. Ancak hala eksiklerimizin olduğunu biliyoruz. Bu yüzden ilan ver dedikten sonra görüşlerinizi de bize bildirirseniz böylece dahada çok güncelleme yapabilir ve hep birlikte geliştirebiliriz sitemizi.

Bütün dilleri algılayan ve sizin söylediğinizi karmaşalıktan kurtaran bu durum anahtar kelimeler ile kolayca bulup eğlenebilirsiniz. Örneğin; satılık, iphone, tesbih dediğiniz zaman aramalara onlarla ilgili bütün ilan ver diyenlerin ilanlarının sonuçlarını alırsınız. Aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.







Benzer konudaki Sahibinden ilan ver! adlı makaleyi mutlaka okumalısınız!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder