5 Mart 2014 Çarşamba

ilan ver sende kazan!

Gel ilan ver sende kazan!

emlak ilanı ver, ilan, ilan verme, ilan vermek, otomobil ilanı ver, sahibinden, sahibinden ilan ver, vasıta ilanı ver, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan verme, ücretsiz ilan vermek,












Sizde biliyorsunuz ki gelişen ve yayılan netten dolayı artık çoğumuz internetten alışveriş yapmaktan hoşlanıyoruz çünkü fazla efor sarf etmek istemiyoruz çünkü zaten yeterince yoruluyoruz genelde o yüzdende ilan ver sitelerine ihtiyaç duyulmuş ve net alemi de buna cevap olarak bir çok ilan ver siteleri açılmıştır. Ama sizde biliyorsunuz ki çok yüksek fiyatlara ilan ver diyebileceğiniz yerler var ama öyle siteler genelde üye kayıplarına neden olmuştur çünkü haftalık 100'lerce lira parası alınan hiç kimse durmaz ve bu üyeler alternatiflere yoğunlaşmaya başlamış ve bu işi ücretsiz yapan ilan ver alanlara yönlenmiştir.

emlak ilanı ver, ilan, ilan verme, ilan vermek, otomobil ilanı ver, sahibinden, sahibinden ilan ver, vasıta ilanı ver, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan verme, ücretsiz ilan vermek,



Bir büyüğüm vardı o da bu işle uğraşıyordu internet aleminde bilenen bir büyüğümdü ilan ver diyerek hayatını sürdürüyor ve ailesini geçindiriyordu. Genelde eski tarihi şeyler bir de para koleksiyonları ve pul koleksiyonları satıyordu ama bu işi sonradan internetten ilan ver diyerekte yapmaya başladıktan sonra dahada iyi kazanmaya başladı buda onun iyice tanınmasını sağladı şuan hala bu işi yapmakta ve Türkiye'nin bir ilinde dükkanı var ve hala ilan ver diyerek daha çok kazanmaya devam ediyor. Peki neden bu kazanan sizde olmayasınız ki.  Ama o büyüğüm genelde ücretsiz ilan ver diyenlerdendi ve halada ilan ver derken dikkat eder ve ücretsiz alanlar bulur oralardan ilan verir.

Demek istediğim sizlerde beleş yerler bulun ve öyle ilan ver diyin çünkü ücretli yerlerden ilan verdiğiniz zaman kazandığınızın çoğunu onlarla paylaşmak zorunda kalıyorsunuz. Denedim bende ücretli yerlerden yapmayı ama kazancı çok iyi olmuyor ama bedava olan ilan ver sitelerinde neredeyse çoğu üründe satışı daha kolay yapabiliyorum.

Benzer konudaki ilan ver, mağaza aç, sahibinden ilan ver adlı makaleyi de okumalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder